- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
Χειρότερη υπερηρωική ταινία ever?
Mixalis Wolf πριν από πάνω από 8 χρόνια
...παίζει δυνατά για το συγκεκριμένο βραβείο. Είναι ο ορισμός της κλασικής Αμερικανιάς....και αν νομίζεται ότι ντάξει, υπερβάλω και πάνω κάτω όλες οι ταινίες του είδους είναι έτσι, και άμα δε μου αρέσουνε να μην τις βλέπω, να σας προειδοποιήσω ότι πλανάστε πλάνην οικτρά...αυτή εδώ έχει ξεπεράσει κάθε όριο...και γκρέμισε ότι "καλό" (ας το πούμε) έκτισε η πρώτη ταινία...ο Webb θυμήθηκε την παιδική τριλογία του Raimi και μαντέψτε...κατάφερε να την κάνει ακόμα πιο παιδική...δεν μπορώ να αναπτυχθώ περαιτέρω, δεν θέλω να κάνω spoiler και μόνο όταν κάποιος την δει θα κατανοήσει πλήρως το μέγεθος της αποτυχίας για το οποίο μιλάμε. Τα όποια popcorn παίρνει η ταινία τα παίρνει καθαρά για τον Green Gobin που είναι καταδικασμένος να είναι ένας από τους κορυφαίους Villain ever.
Μια μέτρια ταινία δράσης.
Anastasia Grigoriadou πριν από σχεδόν 6 χρόνια
Μόλις είδα την συγκρεκρινένη ταινία η οποία απότελει συνέχεια από την πρώτη. Η πρώτη μου φάνηκε πιο συμπαθητική. Οι ερμηνείες είναι μέτριες και κάποιες φορές υπερβολικές. Το σενάριο δεν είναι προβλέψιμο και αυτό το θεωρώ ως πλεονέκτημα της συγκεκριμένης ταινίας. Είναι μια ταινία όπου μπορεί κάποιος να περάσει την ώρα του.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Κρίμα
θοδωρής Λ. πριν από πάνω από 8 χρόνια
Έπειτα από το μετριότατο reboot προ διετίας η Marvel απογοητεύει το κινηματογραφικό κοινό με μια ακόμα χειρότερη εκδοχή του δημοφιλούς ήρωα στην μεγάλη οθόνη.Ο Spiderman του Andrew Garfield είναι ότι πιο απλοϊκό και κοινότοπο έχει επιδείξει η γνωστή εταιρεία παραγωγής τα τελευταία χρόνια.Κι όλα αυτά την στιγμή που πριν από ένα χρόνο απολαμβάναμε τους "Εκδικητές" και πριν λίγο καιρό το "Iron Man 3" ,ακόμα και το "Captain America".Και ενώ περιμέναμε έναν νέο ανανεωμένο Spider man πέφτουμε πάνω σε μια άνευρη και μέτριας αισθητικής περιπέτεια που δεν έχει να προσφέρει τίποτα παραπάνω στον θεατή από όσα είχε προσφέρει στο παρελθόν ο Sam Raimi στην τριλογία του με πρωταγωνιστή τον Tobey Maguire. Και ξεκινάμε λοιπόν με τον "μπερδεμένο" Πήτερ Πάρκερ ,ο οποίος ψάχνει να βρει μια ισορροπία ανάμεσα στο ηρωικό του καθήκον και την προσωπική του ζωή.Ως εδώ συναντάμε ένα μοτίβο πολύ γνωστό αλλά συνάμα ικανό να δώσει την ευκαιρία στην ταινία να παρουσιάσει τα συναισθήματα και την ψυχοσύνθεση του Πάρκερ.Τελικώς μένουμε μονάχα στο βαρετό θέμα της "δήθεν" προβολής του ανθρώπινου Spiderman,ενώ όλες οι σχέσεις και οι προβληματισμοί του ήρωα παρουσιάζονται με παιδιάστικο τρόπο και εντελώς επιφανειακά....(kritikhcin.blogspot.com η συνέχεια)
Κωστας Αλεξιου πριν από πάνω από 8 χρόνια
ki ego ta idia elpiza kai pisteua alla mas dielisan psixologika....oxi tipota allo alla piga kai stin premiera gamoto
θοδωρής Λ. πριν από πάνω από 8 χρόνια
σύμφωνοι ,απλά και για το είδος του δεν ήταν καλό για μένα.Και τα άλλα spiderman δεν ήταν αριστουργήματα,αλλά ήταν ευχάριστα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πριν από περίπου 8 χρόνια
Η καλυτερη κριτικη!Με καλυψες 100%.Και φυσικα η τριλογια του ραιμη ειναι ανωτερη συγκριτικα σε ολα τα επιπεδα.Το reboot κατι πηγε να κανει αλλα εδω γκρεμιστικαν ολα τοσο πολυ που μισησα ακομη και το καστ.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Πιο πολύ μίσος από όσο θα έπρεπε (Part 2)
Paulkapsalis πριν από περίπου 7 χρόνια
Η δράση επίσης εντυπωσιακή,με το slow motion να χειρίζεται πολύ καλά από τον Marc Webb.Και το score της ταινίας αν και δεν φτάνει αυτό του James Horner,είναι αρκετά καλό και ταιριάζει με όλο το υπόλοιπο feeling.Βέβαια δεν θα μπορούσα να περιμένω κάτι λιγότερο από τον Hans Zimmer. Το κύριο πρόβλημα της ταινία όμως είναι τα πολλά plot points.Βασικά το κύριο πρόβλημα είναι ο τρόπος με τον οποίο οι παραγωγοί της Sony ανακατεύτηκαν,τα έκαναν όλα πουτάνα,και στο τέλος άφησαν την ταινία να μοιάζει πιο πολύ με ένα διαφημιστικό για το μέλλον του franchise (κάτι παρόμοιο με το πρώτο Thor κατά την γνώμη μου) παρά με μια ολοκληρωμένη ταινία.Οι villains σίγουρα δεν είναι και οι πιο καλογραμμένοι,και ειδικά ο Rhino δεν είναι καν χαρακτήρας,αλλά πρόσωπο σχεδιασμένο για να σε κάνει να επιστρέψεις και στο sequel.Και όπως είπα,έχουμε και τα άπειρα plot points.Αρχικά είχανε σκοπό να μας ανακαλύψουν την ιστορία για τους γονείς του Peter στην πρώτη ταινία (για αυτό και την promoτάρανε ως "The Untold Story" ) αλλά για κάποιο λόγο αποφασίσανε να το αφήσουν για τα sequel.Εδώ λοιπόν μαθαίνουμε πια είναι αλήθεια για αυτούς αλλά επειδή τα plot points είναι τόσα πολλά,απλά δεν νιώθεις το συναισθηματικό βάρος που θα έπρεπε.Και αν δεν έχει καμιά σχέση με το τελικό υλικό,πρέπει να αναφέρω πως η διαφημιστική καμπάνια για αυτήν την ταινία είναι η χειρότερη που έχω δει στην ζωή μου για κινηματογραφικό προϊόν. Δεν βρίσκω κακή την ταινία.Ίσα ίσα πιστεύω πως είναι αρκετά καλή.Αλλά επίσης πιστεύω πως αν είχαν αφήσει τον Marc Webb να δημιουργήσει αυτό που ήθελε,θα μπορούσαμε να έχουμε την ίσως καλύτερη Spider-Man ταινία που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Υ.Γ:Χωρίς να κάνω spoiler,απλά θα πω πως η σκηνή στο ρολόι είναι ότι πιο συγκινητικό έχω δει ποτέ σε superhero ταινία.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Πιο πολύ μίσος από όσο θα έπρεπε (Part 1)
Paulkapsalis πριν από περίπου 7 χρόνια
Μέχρι σήμερα αδυνατώ να καταλάβω το μίσος που δέχεται αυτή η ταινία.Είναι κάτι το αριστουργηματικό ή τουλάχιστον εξαιρετικό;Όχι.Είναι το κακούργημα για το οποίο όλοι μιλάνε;Ούτε.Για εμένα το The Amazing Spider-Man 2 είναι στον ίδιο βαθμό με μια generic ταινία του MCU. Καταρχάς για άλλη μια φορά το καστ είναι απίστευτο.Ο Andrew Garfield αποδεικνύει το πόσο ιδανικός είναι για Spider-Man.Ο τρόπος που κάνει πλάκα,ο τρόπος που μιλάει φτιάχνουν τον Spidey τον οποίον πάντα θα ήθελα να δω.Είναι μια σκηνή στην ταινία στην οποία ο μασκοφόρος ήρωας σώζει ένα παιδί από κάτι νταήδες.Και για εμένα προσωπικά ήταν η σκηνή στην οποία είδαμε την ουσία του χαρακτήρα αλλά και τον ρόλο του ως ήρωα.Είναι ένα παιδί που το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει τους αδύναμους,και το ευχαριστιέται κιόλας.Ως Peter Parker βρήκα τον Garfield εξαιρετικό,με δυνατές δραματικές στιγμές.Σε αντίθεση με την πρώτη ταινία,εδώ βρήκα πως ο χαρακτήρας του Peter ήταν λιγάκι διαφορετικός.Ξέρετε,ωραίο κούρεμα,ωραία ρούχα, έμοιαζε πιο πολύ σαν μοντέλο παρά σαν nerd και αν εμένα δεν με χάλασε,καταλαβαίνω γιατί ενόχλησε τους hardcore fans.Η Emma Stone τα είπα και θα τα ξαναπώ...είναι η Emma Stone!!Απλά δεν γίνεται να μην σου αρέσει η Emma Stone.Και ο χαρακτήρας της Gwen σε αντίθεση με το 99% τον υπολοίπων κοριτσιών στις superhero ταινίες,είχε κάτι να κάνει.Και όπως είπα και θα το ξαναπώ,η χημεία της Stone με τον Garfield είναι απλά απίστευτα φυσική.Και σαν ζευγάρι,σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου ever στον κινηματογράφο.Ειλικρινά πιστεύω πως η καλύτερες στιγμές της ταινίας ανήκαν σε αυτούς τους δύο,όποτε βρισκόντουσαν μαζί.Ο Jamie Foxx κάνει ότι μπορεί αλλά ο ρόλος του δεν είναι και πολύ καλογραμμένος.Ως Max Dillon είναι απολαυστικός,ο loser με τα κόμπλεξ του για τον οποίο νοιάζεσαι...αλλά σαν Electro κατάντησε να είναι πιο πολύ τσιράκι παρά villain.O Dan DeHaan που έκλεψε την παράσταση στο Chronicle,κλέβει την παράσταση και εδώ.Δίνει μια πολύ δυναμική ερμηνεία και είναι σίγουρα ο καλύτερος από τους 3(?) villains.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Περιπέτειες για να ξεχνιέσαι!
Περιέχει 266 ταινίες
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΚΟΣ πριν από πάνω από 10 χρόνια
Chrisa F πριν από πάνω από 8 χρόνια
Μιχαλη, θα συμφωνησω! Αν και ο Spidy ηταν κοντα στο να γινει ο αγαπημενος μου ηρωας, αυτη η ταινια με ξενερωσε. Η 1η μ'αρεσε αν και ηταν πιο πολυ ρομαντικη κομεντι παρα superhero. αλλα αυτη... βραστα! πολυ χιουμορακι, φασαρια, εφε και απο ουσια τιποτε! το σεναριο της ηταν μια ιστοριουλα μισαωρου, οχι ολοκληρης ταινιας! Γενικα, ενιωσα πιο πολυ οτι μας εδειχναν ενα spiderman χαλαρουιτα, καμια ενταση, καμια αγωνια, τους "ειχε" ολους! και μας αφησαν και δωρακι με μια σκηνη απο το επομενο το οποιο μου μυριζεται ruffles!!!
Mixalis Wolf πριν από πάνω από 8 χρόνια
ναι, το πρώτο amazing ήταν καλούλη και περίμενα ότι οι συνέχειες θα ήταν ακόμα καλύτερες αλλά...
Mpampis Pantelis πριν από περίπου 8 χρόνια
το γκομενακι ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα αναστηθει στη τριτη συνεχεια!!!!!!ουυυυυυυυυυυυφφφφφφφφφφφ
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!