- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
Καλό.
Makis Ter πριν από πάνω από 7 χρόνια
Κατά γενική ομολογία, αν εξαιρέσεις τον Μπάτμαν kai την Εποχή των Παγετώνων, τα sequels δεν πιάνουν μία στο original αδερφάκι τους. Η Μαδαγασκάρη, αν και έχει πέσει στη λούμπα και δεν μπορεί να φτάσει την αίγλη της πρώτης της ταινίας, δεν τα πάει και άσχημα. Η ταινία αυτή σε χτυπάει σαν χταπόδι απ' την αρχή μέχρι το τέλος με ασταμάτητη δράση, ενώ η πλοκή τρέχει γρήγορα, πολύ γρήγορα. Αξίζει να την δεις χαλαρά, αλλά να μην περιμένεις και πολλά. 4 ποπκορνάκια για την καλή προσπάθεια.
???...
elenaki cinefil πριν από περίπου 7 χρόνια
αν εξαιρεσεις την μουσικη που ηταν εξεραιτικη για animation η ταινια παρ ολο που ειχε ευρωπαικη κουλτουρα το θεμα ηταν τελειως ακυρο!!!
melpoaris τακ.τακ πριν από περίπου 7 χρόνια
xmmm nai
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Αστεία
σπυρούλα πρεσβέλου πριν από πάνω από 6 χρόνια
εχει πλακα ο λαιμουριος!!!!Στη συσκεκριμένη ταινία ωπαρουσιάζεται μια άλλη όψη του λαιμούριου και φυσικά ωέχει πολύ πλάκα ο τρόπος που ο χαρακτ'ηρας του εμφανίζεται.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
eeeee
dima gkegke πριν από πάνω από 6 χρόνια
polu kalo to madalascary paidia xamos milame to ida k den eixe toso gelio entaksi to prwto kalutero itan vevea eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Τρίτωσε το κακό
Wonder Muffin πριν από πάνω από 7 χρόνια
Το πρώτο "Madagascar" μου είχε αρέσει, για όλους τους λάθος λόγους. Το δεύτερο το ανέχτηκα. Το τρίτο ήταν απλώς αχρείαστο. Το χιούμορ της δεν είναι φρέσκο, η συμπεριφορά των ζώων σταμάτησε να είναι ρεαλιστική και 'λογική.' Γέλασα ελάχιστες φορές και το βρήκα κουραστικό και μονότονο. Πλέον, ακόμα και το sountrack της είναι τετριμμένο. Πιθανότατα μόνο οι θεατές μικρότερης ηλικίας δε θα βαρεθούν και θα την απολαύσουν. Ποτέ δεν ήταν από τις καλύτερες ταινίες animation, και μάλλον δε θα γίνει τώρα.
Κωστας Αλεξιου πριν από περίπου 7 χρόνια
simfono me tis telaiytes 2 protaseis su ......opou anoiko k ego giayto mu arese ...omos einai apla gusta
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Good ones
Περιέχει 41 ταινίες
Aggeliki Kiriazopoulou πριν από πάνω από 7 χρόνια
Makis Ter πριν από πάνω από 7 χρόνια
Το είχα στο 3,5. Το 0,5 είναι για την προσπάθεια,
Γιωργος Νικοπολιδης πριν από περίπου 7 χρόνια
Soz guys edw mporw na dw taineia? i apla bathmologw?
Wonder Muffin πριν από περίπου 7 χρόνια
Απλά τη βαθμολογείς. Μπορείς να δεις το trailer βέβαια, αλλά σίγουρα όχι όλη την ταινία.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!