- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΝΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ..
Mpampis Pantelis πριν από σχεδόν 11 χρόνια
Γιατι πρεπει με το ζορι να γραφουμε οτι χαζομαρα μας ερχεται στο μυαλο μονο κ μονο για να λεμε οτι πηγαμε στο φεστιβαλ ταδε κ να θεωρουμε οτι η ταινια μας ειναι ταινιαρα κ σινεφιλ...αλλα στο τελος μονο εμεις να την καταλαβαινουμε!!!!ετσι κ εδω οι Αλπεις παιρνουν κατι απο κυνοδοντα(οχι οτι κ αυτο ηταν καλυτερο) το ανακατεβουν με αθλιους διαλογους, με ενα σεναριο που ουτε αυτο ξερει τι θελει να πει..κ επι μια μιση ωρα παρακολουθουμε μια ταινια η οποια ανετα μπορουσε να γινει μικρου μηκους...πλανα που τραβαμε απο τα μαλλια...διαλογοι που τραβαμε απο τα μαλλια..φιναλε δεν υπαρχει κ ολα αυτα γιατι????για να πουμε οτι το ελληνικο σινεμα γυρισε μια κουλτουρε ταινια που δεν θα την καταλαβει κανενας..δεν θα την μαθει κανενας..κ απλα θα εχει παει σε 3-4 φεστιβαλ..ενταξει το ελληνικο σινεμα του μελλοντος στην ανυπαρξια!!!
Προτιμω τα Everest.
Non Sap πριν από σχεδόν 11 χρόνια
Σαν σενάριο ανατριχιαστικότατο και πανέξυπνο. Κρίμα όμως που η ταινία δεν αξιοποίησε τέτοια τρομερή ιδέα για περισσότερο από ένα 30%. Υποκλίνομαι στα αφαιρετική και ενοχλητική φωτογραφία πορτρέτων του Λάνθιμου που δεν σ' αφήνει να πάρεις ανάσα δευτερόλεπτο. Τη ρομποτική ηθοποιία βρήκα χάλια, ακόμη κι αν μου φάνηκε απίστευτα πρωτότυπη και άκρως ταιριαστή στον Κυνόδοντα. Και πόσο μάλλον αν αναλογιστείς ότι στη συγκεκριμένη ταινία ο ρόλος των ηθοποιών είναι να υποδύονται ρόλους νεκρών. Εκτός βέβαια κι αν υπήρχε εξήγηση ή φανταστούμε ότι απλά είναι όλοι σχιζοφρενείς και καθυστερημένοι. Περιμένω να την δω σε dvd για να πεθάνω στο γέλιο με την ησυχία μου και όχι σε ανοιχτό θερινό σινεμά με 40+ φλώρους κουλτουριάρηδες. Ένα κουβαδάκι για την υπέρτατη ατάκα "Please don't stop, it feels like paradise" σε κάποια σκηνή σεξ και άλλο ένα για την Αριαν Λαμπεντ που όσο κι αν προσπαθεί δεν θα καταφέρει να παίζει το ξυλαγγουρέ ρομποτικό στυλ που επιβάλλει λανθασμένα ο Λανθιμος σε ότι ακουμπήσει το χέρι του.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
Απογοήτευση.
Charlotte πριν από σχεδόν 12 χρόνια
Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι μου άρεσε τόσο ο Κυνόδοντας όσο και το Attenberg οποτε πήγα θετικά προετοιμασμένη. Όμως οι Αλπεις (που εμένα μου φάνηκε μίξη των 2 παραπάνω ταινιών) αποδείχτηκε μία φούσκα, ένα επικίνδυνο στοίχημα το οποίο ο Λάνθιμος έχασε. Πέρα από τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες που είναι αδιαμφισβήτητα καλές, η ταινία χάνει στο σενάριο καθώς το γνώριμο στυλ του Λάνθιμου εδώ φαίνεται ανεπαρκές και κουραστικό (έως και γελοίο με κάποιες ατάκες). Ψυχρή ταινία που δεν καταφέρνει να φτάσει το στόχο μίας κατά τ' άλλα έξυπνης κεντρικής ιδέας.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
- Ανά σελίδα
- Ταξινόμηση
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!
ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ
Περιέχει 2131 ταινίες
Mixalis Tziallas πριν από πάνω από 11 χρόνια
Με την πρώτη ματιά
Περιέχει 2744 ταινίες
sokratis zabetoglou πριν από πάνω από 9 χρόνια
Salvatore Guiliano πριν από σχεδόν 9 χρόνια
Πολύ σωστός! Συμφωνώ απόλυτα.
Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!