The Purge 5 Add to Collection
Μοιράσου την

Η Αιώνια Κάθαρση (2021)

The Purge 5

Όχι αρκετές βαθμολογίες

Το πρωινό μετά την Κάθαρση, μια συμμορία μασκοφόρων επιτίθεται στην οικογένεια Τάκερ —συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Ντύλαν, και της αδελφής του, αναγκάζοντας τις δύο οικογένειες να ενωθούν και να αντεπιτεθούν καθώς η χώρα βυθίζεται στο χάος και οι Ηνωμένες Πολιτείες γύρω τους αρχίζουν να αποσυντίθενται.

Recommend The Purge 5Πρότεινε την Watchlist Πρότεινε αλλαγές
  • Ανά σελίδα
  • Ταξινόμηση

Αυτή θα έπρεπε να είναι η 3η ταινία του franchise

πριν από περίπου ένα χρόνο

Ιδανικά αυτή η ταινία θα έπρεπε να είναι η 3η του Franchise και όχι η 5η, γιατί αν μη τι άλλο τα Purge είναι λίγο πολύ το ίδιο πράγμα, με ελάχιστες παραλλαγές στο σενάριο αλλά ως επί το πλείστον βασίζονται στο κομμάτι, επιβίωση εν μέσω αναρχίας. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα sequels, το Forever Purge μοιάζει αρκετά επίκαιρο και πέραν της δράσης υπάρχει μια προσπάθεια κοινωνικής κριτικής και πολιτικού σχολίου. Μην φανταστείτε ότι ο Everardo Gout υποσκάπτει αρκετά ή ότι η ταινία έχει πολλά επίπεδα, μια ακόμη περιπέτεια επιβίωσης είναι, αλλά τουλάχιστον έχει κάτι να πει, σε αντίθεση με τις προηγούμενες κενές ταινίες του franchise. Ένα τέταρτο θα μπορούσε να λείπει παρόλα αυτά, εκεί λίγο πριν την κλιμάκωση, όχι ότι κάνει κάποια μεγάλη κοιλιά αλλά είπαμε, τέτοιες ταινίες πρέπει να κρατάνε maximum 90 λεπτά.

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

The Forever Purge

πριν από περίπου ένα χρόνο

Κι όμως η Κάθαρση συνεχίζεται! Ξεκίνησε το 2013 με μια αρκετά μέτρια ταινία και για καλή της τύχη βρέθηκε με δύο αρκετά καλύτερες συνέχειες (Purge: Anarchy και Purge: Election Year) τα επόμενα χρόνια, που έδωσαν ώθηση στη σειρά, χρησιμοποιώντας όλο αυτό το σκηνικό που είχε στηθεί για κοινωνικά και πολιτικά σχόλια. Για την επόμενη ταινία, το The First Purge, δεν μπορώ να εκφράσω άποψη καθώς δεν την έχω παρακολουθήσει, οπότε πάμε κατευθείαν στην τελευταία της σειράς, το The Forever Purge..... Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις που βάσισε το σενάριο του σε αυτό το φιλμ, ο δημιουργός της σειράς ταινιών, Τζέιμς Ντε Μόνακο. Λίγο τα χρόνια θέματα με το Μεξικό και τους ανθρώπους που ζητούσαν άσυλο στα εδάφη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, λίγο η άνοδος του Τραμπ στην εξουσία και ο έντονα πατριωτικός λόγος του και η αναφορές του στο χτίσιμο τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, έδωσαν τροφή στον Ντε Μόνακο να γράψει ένα σενάριο που επικεντρώνεται σε αυτά κυρίως τα θέματα. Αντιστρέφει την κατάσταση και βάζει στη θέση των απελπισμένων και κυνηγημένων τους Αμερικανούς και στη θέση των σωτήρων τους γείτονες, Μεξικανούς. Από μόνο του αυτό έχει ενδιαφέρον και μιας και υπάρχει και μια σχετικά καλή ροή στην ταινία, σε ότι αφορά τη δράση και την εξέλιξη της πλοκής, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα και για αυτό το μέρος της Κάθαρσης....Ολόκληρο το κείμενο εδώ https://bit.ly/3miIclF

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

Τίποτε το αξιόλογο

πριν από περίπου ένα χρόνο

Αυτή η ταινία έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό: γίνεται βαρετή ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο. Η ταινία έχει διάρκεια 105 λεπτών, από τα οποία τα 100 αφιερώνονται σε σκηνές βίας, όπως και οι προηγούμενες της σειράς. Το πρώτο είχε μια κάποια καινοτομία σεναριακή, τώρα όμως έχουμε φτάσει στο 5ο και δεν υπάρχει τίποτε το καινούργιο. Ευτυχώς που περί τα μέσα της ταινίας ο σκύλος μου ήρθε να παίξουμε και κύλησε ο χρόνος λίγο πιο γαλήνια.

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

  • Ανά σελίδα
  • Ταξινόμηση
Γράψε μια κριτική για το Η Αιώνια Κάθαρση (2021)

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική!

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

0
Κατανομή Ψήφων
  • 0
  • 0
  • 4
  • 1
  • 1
Ανήκει στις συλλογές
First-man
Delirium
Epikhrygmenos-basilias-2018

Ταινίες που θέλω να δω

Περιέχει 114 ταινίες

Όχι αρκετές βαθμολογίες

Χρήστος Γιαννούλης πριν από πάνω από 3 χρόνια

The-little-things
O-prigkipas-ths-zamoynta-2
The-mauritanian

Ταινίες του 2021 που θέλω να δω

Περιέχει 70 ταινίες

Όχι αρκετές βαθμολογίες

Dimitra S πριν από πάνω από ένα χρόνο

Σχετικές Ταινίες
The Purge

Η κάθαρση (2013)

Sci-Fi, Θρίλερ, Τρόμου

Σύνολο: 2.8/5 (137 ψήφοι)
Hellbound: Hellraiser II

Hellraiser II: Αιώνια Κολασμένος (1988)

Θρίλερ, Τρόμου

Σύνολο: 3.2/5 (138 ψήφοι)

Είδατε πρόσφατα Καθαρισμός ιστορικού