Από Έρωτα Add to Collection
Μοιράσου την

Από Έρωτα (2014)

Από Έρωτα

Σύνολο: 3.3/5 (103 ψήφοι)

Ο Αντώνης Γκαλιμάνης είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε τον ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η "διπλή ζωή" του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Σε όσους περιμένουν μια ρομαντική κλισέ ιστορία απλά ενός έρωτα, ο Θοδωρής Αθερίδης δίνει μια ιστορία με βάθος, που διαβάζεται σε πολλά επίπεδα και γεμίζει τον θεατή ερωτήματα, γέλιο, συγκίνηση και συναισθήματα.

Recommend Από ΈρωταΠρότεινε την Watchlist Πρότεινε αλλαγές
  • Ανά σελίδα
  • Ταξινόμηση

κριμα!!!!

πριν από πάνω από 8 χρόνια

Ο Αθεριδης ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου ηθοποιους-σκηνοθετες-σεναριογραφους, ειδικα στο θεατρο..η πρωτη του δουλεια στο σινεμα "μια μελισσα τον Αυγουστο" μου αρεσε πολυ κ περιμενα κατι ανταξιο με το "απο ερωτα"..δυστυχως ομως ο Αθεριδης χρησιμοποιει ακριβως την ιδια συνταγη με μια διαφορετικη ομως σκοπια, αυτη του ερωτα..κ εδω εχουμε τον προβληματικο και ψυχολογικα ασταθη τυπακο που παλευει με τα συναισθηματα, τη δουλεια, τη σχεση του και τον αστειο φιλο του. Επισης υπαρχει κ εδω μια μικρη ιντριγκα κ ενα αμφιλεγομενο φιναλε!! η ταινια του Αθεριδη αν κ καθαρα δραματικη χανει γρηγορα τη δυναμικη της κ ειδικα απο τη μεση κ μετα κανει τεραστια κοιλια κ το μονο που περιμενεις ειναι η καθαρση του ηρωα που δεν ερχεται ομως δυστυχως ποτε!!!!! γλυκοπικρη γευση απο εναν σπουδαιο δημιουργο που περιμενουμε την επομενη δουλεια του..τη συγκεκριμενη προσπεραστε την!!

9d22bff53d

'Σοφία Λ' πριν από περίπου 8 χρόνια

269901_2247557512542_3981670_n

Mpampis Pantelis πριν από περίπου 8 χρόνια

Bb00f952-59c1-458b-b94a-30073ea6fac4

Konstantinos Plt πριν από σχεδόν 8 χρόνια

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

Ευχαριστη

πριν από πάνω από 7 χρόνια

Βλεπεται ευχαριστα. Ωραια πλοκη κ ερμηνειες. Η καρυδη υπεροχη!!! Ο αθεριδης πολυ καλος στο ρολο του. Την συστηνω να την δειτε για να περασετε ευχαριστα ενα απογευμα!!!!

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ

πριν από σχεδόν 8 χρόνια

Εντάξει οι ελληνικές ταινίες δεν φημίζονται για την ποιότητα τους,αλλά η συγκεκριμένη είναι καλύτερη από πολλές άλλες.Αρκετά συγκινητική,αλλά δεν ξέρω πως να τη χαρακτηρίσω.Κάπως στενάχωρη θα έλεγα.σε κάποια σημεία η Καρύδη μου έσπαγε τα νεύρα.Που και που στοιχεία κωμωδίας..που κατέληγαν σε κλάματα..Παίζουν πάντως καλοί ηθοποιοί.αυτό το σώζει κάπως..

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

  • Ανά σελίδα
  • Ταξινόμηση
Γράψε μια κριτική για το Από Έρωτα (2014)

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική!

Πρέπει να συνδεθείς για να προσθέσεις σχόλιο!

Aea856e9a3

Souzana Tsirtsikou πριν από πάνω από 8 χρόνια

Μου άρεσε αρκετά....λίγο καταθλιπτική αλλά ωραία ήταν
0
Κατανομή Ψήφων
  • 26
  • 31
  • 23
  • 15
  • 8
Ανήκει στις συλλογές
Skyfall-2012
Gia-panta-files-2002
Mantalena-1960

Έχω δει

Περιέχει 225 ταινίες

Όχι αρκετές βαθμολογίες

Μαρία K. πριν από πάνω από 10 χρόνια

Things-we-do-for-love
Disconnect
Parkland

Με την πρώτη ματιά

Περιέχει 2744 ταινίες

Όχι αρκετές βαθμολογίες

sokratis zabetoglou πριν από περίπου 9 χρόνια

The-conjuring
The-awakening-2011
Agwnes-peinas-2012

Έχω δει

Περιέχει 2199 ταινίες

Σύνολο: 3.5/5 (14 ψήφοι)

Nena πριν από περίπου 9 χρόνια

Σχετικές Ταινίες
Στο Παρά Πέντε

Στο Παρά Πέντε (2005 - 2007)

Δραματική, Κωμωδία, Περιπέτεια

Σύνολο: 4.2/5 (643 ψήφοι)
Singles

Singles

Δραματική, Κωμωδία, Ρομαντική

Σύνολο: 3.8/5 (364 ψήφοι)
Φίλα τον Βάτραχο σου

Φίλα τον Βάτραχο σου (2007 - 2009)

Κωμωδία, Ρομαντική

Σύνολο: 2.5/5 (182 ψήφοι)

Είδατε πρόσφατα Καθαρισμός ιστορικού